Janzen Skin 90 Home Fragrance Sticks Geurstokjes 200 ml

19,95

Laat je moeder zich omringen met de de geur die bij haar past. Via de speciale houten stokjes krijgt haar favoriete parfum de kans zich te verspreiden door het huis. Geschikt voor elke gewenste kamer: van slaapkamer tot toilet, van kantoor tot keuken. Bepaal met het aantal stokjes zelf de geurintensiteit.

Geleverd door: Bol.com

Beschrijving

Laat je moeder zich omringen met de de geur die bij haar past. Via de speciale houten stokjes krijgt haar favoriete parfum de kans zich te verspreiden door het huis. Geschikt voor elke gewenste kamer: van slaapkamer tot toilet, van kantoor tot keuken. Bepaal met het aantal stokjes zelf de geurintensiteit. Vrij van synthetische bestanddelen en navulbaar.

Inhoud: 200 ml PARFUM SKIN 90 – White Lily & Cherry Blossom

Opgewekt en vrolijk, dat is White Lily & Cherry Blossom van JANZEN. De kersenbloesem heeft in Japan een haast heilige status. Met haar lichtroze blaadjes en aangename geur is de boom een waar feest voor de zintuigen. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. Verder in dit bouquet fragmenten van peer, appel, framboos en hints of vanilla. Er is ook een navulling verkrijgbaar.