NoMorePlastic tas – Leiden

27,50

Je bent vast Leidenaar.
Een echte glibber. De plattegrond van haar stad Leiden herkent ze gelijk.
De Burcht, Molen De Valk, de Pieterskerk en de Leidse Sterrewacht weet ze gelijk aan te wijzen. Dus is deze tas gemaakt voor jouw moeder….

Geleverd door: Bol.com

Beschrijving

Je bent vast Leidenaar.
Een echte glibber. De plattegrond van haar stad Leiden herkent ze gelijk.
De Burcht, Molen De Valk, de Pieterskerk en de Leidse Sterrewacht weet ze gelijk aan te wijzen. Dus is deze tas gemaakt voor jouw moeder….Onze NoMorePlastic tassen zijn gemaakt van gerecycled katoen. Ze zijn lekker groot en bieden ruimte voor minimaal 4 dagen aan boodschappen. Of wat te denken van 4 badlakens? Je kunt de tas ook perfect gebruiken als strandtas! Onze tassen hebben een afsluitbare binnenzak. Handig voor je mobiele telefoon en portemonnee. De sleutelring aan de binnenkant, die kun je gebruiken voor jouw sleutels, winkelwagenmuntje of voor het bevestigen van jouw katoenen fruitzakje.
Tas Leiden draag jij met trots. Omdat je trots bent op Leiden en omdat jij met jouw aankoop een bijdrage levert aan de Plastic Soup Foundation.
* Gemaakt van gerecycled bedlinnen en tafellakens
* Lekker groot formaat: 54x40x18 cm
* Met rits afsluitbaar hoofdvak én binnenvak
* 10% van de opbrengst gaat naar de Plastic Soup FoundationIn samenwerking met VVV Leiden maakten wij deze prachtige tas voor Leiden. Via de Instagram pagina van Stad van Ontdekkingen hebben de Leidenaars deze tas als hun favoriet bestempeld.