Come and Tea luxe thee pakket

42,50

Voor een Ontspannen momentje voor je moeder…

De verse en losse thee van Come and Tea blijft iedereen keer op keer weer verbazen, de kwaliteit is verslavend. Wij van Come and Tea hebben verschillende pakketten samengesteld om je van alle wensen te voldoen. Maak je moeder blij met dit prachtige pakket Het luxe pakket voor een ontspannen momentje bevat de volgende producten: (zie onderaan deze pagina)

Geleverd door: Bol.com

Beschrijving

Voor een Ontspannen momentje voor je moeder…

De verse en losse thee van Come and Tea blijft iedereen keer op keer weer verbazen, de kwaliteit is verslavend. Wij van Come and Tea hebben verschillende pakketten samengesteld om je van alle wensen te voldoen.

Maak je moeder blij met dit prachtige pakket. Naast dat het heerlijk is om te drinken is het ook nog eens super gezond. Thee en honing geven veel positieve signalen af, je kunt geen beter cadeau bedenken! Geef om jezelf en geef om een ander.

Wat kun je verwachten?

Het luxe pakket voor een ontspannen momentje bevat de volgende producten:

Thee:

✓ 1x 75 gram Rooibos Appel
Rooibos appel is een Rooibos thee die perfect aansluit op de koude wintermaanden. De Rooibos Appel is een Rooibos thee met stukjes appel en kaneel, deze combinatie geeft een heerlijke zoete frisse thee, die extra lekker smaakt als het buiten koud is.

✓ 1x 75 gram Gember
Deze Puur Gember is gesneden en gedroogde gemberwortel. Een heerlijk en gezonde losse thee, gember heeft een versterkend en positief effect op de spijsvertering.

✓ 1x 75 gram Royal Treasure thee
Deze Royal Treasure thee is een combinatie van groene en zwarte thee met rozenbloemblad, zonnebloembloesem en een tikkeltje perzik. Een bijzondere, maar zeer populaire thee.

✓ 1x 75 gram Lady Grey
Lady Grey, de citrusvariant van de populaire Earl Grey. De Lady Grey is wat frisser en milder dan de Earl Grey door de toegevoegde sinaasappel, citroen en korenbloembloesem.

De Lady Grey is op basis van bergamotolie maar de smaak van bergamot is minder intens dan bij de klassieke Earl Grey.

✓ 1x 50 gram Munt
Deze Puur Munt zijn gesneden en gedroogde pepermuntblaadjes. Een heerlijk en gezonde losse thee, het drinken van muntthee heeft een opwekkend effect, hierdoor bent u extra alert in het verkeer, studie of werk. Daarnaast heeft muntthee een gezond effect op de spijsvertering en werkt het rustgevend tijdens momenten van stress.

Honing

1x 50 gram Nederlandse bloemen honing

Vergeet vooral niet te genieten van honing en besef wat van nature in honing gemiddeld voorkomt:

Vitamine B2 0.03mg, Vitamine B6 0.05mg, Vitamine C 3.2mg, Natrium 7mg, Kalium 50mg, Calcium 5mg, Fosfor 20mg,
Ijzer 1.3mg, Magnesium 2mn, Koper 0.09mg, Zink 0.60mg

Als dat niet gezond is!

 

Accessoires

1x Luxe thee zeef
Dit is een universele fijnmazige thee zeef. Hierdoor haal je het meeste uit de thee en heb je geen last van troebel in je drinken. Speciaal door Come and Tea ontworpen om optimaal te genieten je thee moment.

1x Maatschep met afsluitclip
Voor een kop thee is een halve maatschep gevuld met verse thee voldoende.
Bij het zetten van een pot thee kunt u een volle maat schep gebruiken.