Leuke cadeaus voor sportieve moeders

Nog even en dan is het weer Moederdag. Wil je niet elke jaar met hetzelfde cadeau op de proppen komen en dit jaar eens origineel voor de dag komen? We zullen de komende blogs je inspiratie geven voor leuke, originele cadeaus voor je moeder of oma uiteraard. Elke keer zullen we een andere categorie behandelen. Bijvoorbeeld cadeaus voor moeders die van koken houden, moeders die graag reizen, ook zal de liefhebber van een lekker wijntje aan bod komen.  In deze tweede blog hebben een lijstje met leuke cadeaus voor de sportieve moeders.

Yogamat – Fitness Mat
De yogamat is ideaal voor het uitvoeren van al haar yoga oefeningen. Een yoga mat is in verschillende diktes verkrijgbaar, zodat ze de harde vloer niet hoeft te voelen. Zoek de gewenste afmeting zodat hij groot genoeg om al de poses van je moeder op te doen. De yogamat wordt ook wel als fitnessmat gebruikt. Klik hier voor een mooi overzicht

Boek over sporten.
Het is altijd leuk en leerzaam om het verhaal van een andere sporter te lezen. Ook boeken over voeding en afvallen of gezond leven door wandelen zijn erg populair op dit moment.

Sportarmband
Een sportarmband ook wel een hardlooparmband of smartphonehouder genoemd tijdens het sporten is wel zo fijn om je smartphone bij de hand te hebben! Zo is je moeder ten alle tijden bereikbaar en kun ze haar eigen muziek luisteren.

LED reflecterende hardloopvest
Zeer nuttig voor de moeders die ‘s avonds graag sporten (hardlopen, wandelen, fietsen, enz.), omdat het je zichtbaar maakt en risico op ongelukken minimaliseert. Het is natuurlijk ook perfect om andere nachtelijke activiteiten veilig uit te voeren.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00